Мобилно приложение Betfair за 2021 година

Вземете безплатен бонус

Betfair версия и апликациите са най-големият сайт за залагания в Обединеното кралство, да не говорим, че е оригиналната и все още най-популярната борса за залагания на планетата. И както може да очаквате от компания, основана на подобна иновация, Betfair по подобен начин е разработил мобилното си устройство опит за залагане, който е втори за никой.

Betfair приложение е достъпно за текущите смартфони и мобилни устройства. Трябва да се отбележи обаче, че функционалността се различава в зависимост от устройството, което използвате. Мобилното версия и апликация Betfair също е уеб приложение, което е достъпно чрез множество мобилни устройства, без изискване за изтегляне и свалите и инсталирате на Betfair приложение.

По отношение на функциите, опитът за залагания на мобилни залагания в версия на сайта е същият, както ако залагате от компютър. Можете да поставяте залози на всеки един от наличните пазари както преди събитието, така и в игра, да правите депозити, да изтеглите печалби и да се възползвате от бонуса Betfair България и редовни оферти за повишени коефициенти.

Вземете безплатен бонус

Как да изтеглите и инсталирате Betfair приложението – пълно упътване

Изтеглянето и инсталирането на приложението Betfair iOS е само началото. Сега играчите на казино и играчите трябва да измислят как да го използват. Всъщност това е доста просто, тъй като и приложението, и настолната платформа споделят подобен навигация и дизайн и навигационни оформления. Следователно, ако това не е първият ви път в Betfair, вие ще свикнете с функциите на приложението след минути.

Бонус за регистрация

Как да го изтеглите Betfair приложение за iPhone

Как да го изтеглите Betfair приложение за iPhone

Ако сте потребител на Айфон или Айпад, тогава имате възможност да избирате между две изживявания на Betfair за мобилни залагания. Можете да изтеглите приложението Betfair iOS за iPhone от магазина за приложения. Или можете да получите достъп до Betfair чрез тяхното уеб приложение. Това не изисква изтегляне.

За да изтеглите приложението на мобилен телефон или таблет за iPhone, изпълнете следните стъпки:

 1. Ако нямате Betfair акаунт, създайте го тук.
 2. Отидете в магазина на Apple
 3. Потърсете официалното приложение на Betfair iOS
 4. Изтеглете и инсталирайте приложението Betfair за вашия iPhone
Бонус за регистрация

Как да го изтеглите мобилно приложение Betfair за Android

Ако сте потребител на Android, процесът на изтегляне на приложението за Android Betfair е лесен, като ви дава пълен достъп до сайта на Betfair iPhone точно както бихте направили, ако залагате чрез Betfair на вашия работен плот на лаптопа.

О, и ако използвате Blackberry или Windows Phone, все още можете да получите достъп до Betfair чрез устройството си, като посетите сайта им за десктоп. Няма мобилно приложение или сайт за потребители на Blackberry или Window Phone. Потребителите на тези устройства имат достъп само до сайта през мобилно устройство на Betfair само чрез своето устройство. Това може да не звучи идеално, което да бъде напълно честно, не е, но и не е ужасно. Сайтът на работния плот работи безпроблемно на тези устройства, като ви предоставя повече от приемливо изживяване за мобилни залагания.

Изтеглянето на мобилното приложение е лесно. Достъпът до изтеглянето зависи от вашето устройство. Потребителите на Betfair iPhone могат да изтеглят приложението от апликация за iOS, докато потребителите на Android могат а го изтеглят от сайта на Betfair. За да намерите линка за изтегляне, просто потърсете Betfair и изтеглете официалното приложение Betfair.

За да изтегляте мобилното приложение Betfair за Android, изпълнете следните стъпки:

 1. Ако нямате Betfair акаунт, създайте го тук.
 2. Отидете на вашите Настройки и щракнете върху Приложения.
 3. Поставете отметка в квадратчето до Неизвестни източници и потвърдете.
 4. Влезте в акаунта си в Betfair и щракнете върху връзката Application.
 5. Изтеглянето на мобилно приложение Betfair за апликация за android ще започне.
Вземете безплатен бонус

Пълно ревю на Betfair приложение

Пълно ревю на Betfair приложение

Изтегляне и инсталиране на Betfair е едно от най-добрите изживявания за мобилни залагания, които можете да имате. Какво бихте очаквали от компанията, която промени начина, по който залагаме завинаги? Betfair iPhone бяха и ще продължат да са начело на революцията за онлайн залагания, развивайки не само основното си приложение за залагане, от което можете да направите всичките си залагания в Betfair, но също така и в разработването на редица приложения, които подобряват вашия опит за залагане.

Мобилното изживяване е просто превъзходно. Както може би очаквате, своя мобилен браузър непрекъснато обновяват мобилната си платформа с подобрена функционалност на потребителите, както и функции.

При съпоставяне на опита за сърфиране на компютър с този, предлаган през мобилни устройства, оформлението и навигацията се превръщат в основните предизвикателства. С огромното разнообразие в конфигурациите на дисплея на мобилни устройства на дадена платформа, постигането на отзивчивост и оразмеряването на информацията, за да има смисъл на всеки даден дисплей, често е очевидна цел.

Инсталирате мобилно приложение Betfair app разполага с проста навигация с ясни пътища, които да следвате, когато правите залози или проучвате. различна информация в базата данни на маркера. Приложението осигурява гладко рационализиран достъп до официалния сайт и интерфейсът на апликацията, макар и с оптимизация за мобилно устройство.

Кратките оформления са проектирани така, че да позволяват бърза навигация и зареждане на страниците. Това означава, че всичко запазва позицията си на дисплея, независимо от използваното устройство. Оформлението предлага и контраст, което улеснява разграничаването на често използваната информация като коефициенти за залагане, име на спорта и различни специфики.

Бонус за регистрация

Какво предлагат залагания през мобилната версия на сайта

Betfair mobile ви дава достъп до пълния набор от пазари за залагания. Без значение на какви спортове обичате да залагате, Betfair iOS ви позволява да залагате по всяко време и навсякъде. Независимо дали сте фен на футбола, тениса, крикета, конните надбягвания или който и да е друг спорт, можете да залагате с лекота и увереност.

Достъпът до пазарите, на които искате да заложите, е прост. Докато някои приложения за мобилни залагания изглеждат объркващи и затрупани, мобилното изживяване на Betfair iPhone е опростено, което улеснява намирането на спорта, турнира, лигата и събитията, на които искате да заложите, само с няколко докосвания на екрана. Наистина е толкова лесно. Като се има предвид, че има буквално хиляди пазари за залагания всеки ден, от футбол до тенис, конни надбягвания до баскетбол, начинът, по който можете да получите достъп до всеки пазар по всяко време, или преди мач, или в игра чрез мобилното си устройство, е изумителен.

Въпреки че поставянето на залози чрез нареченото пълнофункционално приложение което е лесно, това може да бъде малко объркващо за първоначалните играчи. Докато ние възхваляваме Betfair приложение и мобилния сайт за неговата простота и лекота на използване, всяко мобилно приложение може да бъде трудно за навигация за начинаещи играчи.

Със сигурност препоръчваме да изтеглите и използвате приложението, ако сте нов за залагане, но моля, отделете време, за да се запознаете с всичко, което Betfair приложение може да предложи, особено с процеса на залагане. Ще ви мразим да губите пари, просто като кликнете върху грешния бутон.

Мобилен бонус за изтеглянето на Betfair

Betfiar изгради голяма общност за залагания през годините поради различни уникални подходи за промоция като мобилните програми. Като традиция в сайтовете за залагания бонусите са най-атрактивната функция и добър начин да посрещнете потребителите. Отметките предоставят няколко стартов Betfair бонус регистрация, включително бонуси за регистрация, депозитни бонуси и дефинирани от потребителя бонуси. Тези, които изтеглят и използват мобилното приложение Betfair, също имат право на специални бонуси и промоционални награди.

Бонус за регистрация

Мобилно разплащане в Betfair приложение – депозит и теглене

Мобилно разплащане в Betfair приложение

Банкирането с вашия акаунт в Betfair наистина не би могло да бъде по-лесно. Само с няколко кликвания на мишката или няколко докосвания чрез Betfair приложение можете да депозирате и изтеглите пари от сметката си с лекота.

Както бихте очаквали от букмейкър от най-висок полет, уебсайтът на пълнофункционално мобилно приложение Betfair е напълно безопасен и защитен, така че няма нужда да се притеснявате от хакери, измамници или каквито и да било други злосторници онлайн!

Стъпка по стъпка ръководство за депозиране

Първо, първо, нека разгледаме депозирането. Това е процес в три стъпки:

 1. Влезте в акаунта си
  Ако приемем, че вече имате акаунт в Betfair, просто влезте през началната страница. Ако все още нямате акаунт, тогава не се притеснявайте: отнема ви само секунда, за да се регистрирате и дори можем да ви вземем 30 безплатни залози, ако се регистрирате при нас
 2. Кликнете върху „Депозиране“ или използвайте бързо изскачащо поле
  Едно от двете неща ще се случи в този момент; първата е, че ще се появи поле за бързо депозиране. Тук просто въвеждате сумата, която искате да депозирате, данните на вашата карта, защитния номер и след това вашата парола през мобилната версия. Това ще работи само ако вече имате прикачена карта към вашия акаунт. Освен това ще трябва да кликнете върху бутона „Депозиране“ в горния десен ъгъл на сайта Betfair iOS, когато сте влезли в системата.
 3. Попълнете необходимата информация
  Следващата страница ще ви позволи да изберете метода на депозит в горната част на екрана. Ако правите първия си депозит, тогава ще трябва или да добавите кредитна / дебитна карта или да я актуализирате с информацията за електронния си портфейл само с достъп до интернет.
 4. Потвърждение и проверка на баланса
  След като депозитът ви бъде успешно обработен, ще бъдете посрещнати с екран, подобен на този по-долу. За да проверите баланса си, просто кликнете върху бутона „Основно“ в горната част на екрана и той ще ви покаже оставащия ви баланс.
Бонус за регистрация

Начини на плащане през мобилно приложение Betfair

За да отразява глобалната си аудитория, Betfair iPhone приема редица различни карти, eMoney и традиционни възможности за банкиране.

След като вашето устройство като въведете Betfair, ще бъдете помолени да изберете такъв при отварянето на акаунта си, но това може да бъде променено по всяко време от центъра на „Моят акаунт“.

Опциите за плащане, които Betfair приема, включват:

 • Дебитни карти – VISA, Maestro, Solo, Laser
 • Кредитни карти – VISA, MasterCard,
 • PayPal
 • eMoney – Moneybookers, NETELLER, ClickandBuy
 • Банков превод / Western Union

Вземете безплатен бонус

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

пет + осемнадесет =